Németh Zsolt történetei

Nhzsolt

Az első bejegyzés... :-)

2014. augusztus 25. - NhZsolt

Ez az első bejegyzés...

Persze itt lehetne okos dolgokat írni, vagy egy komoly ajánlót, de nem teszem. Hiszen aki ide látogat, majd eldönti, érdemes-e visszanézni a blogra vagy sem, én csak annyit teszek, hogy elmondom, nagyon sok féle témában lesznek majd itt bejegyzések, az időrendiség pedig nem lesz meghatározó. Van sok gondolatom, amikor és ahogy eszembe jutnak, úgy fogom megírni ezeket. Mert az első elképzelésem az volt, hogy az ötvenedik születésnapomra lesz ötven olyan bejegyzés, ami az életemben fontos volt, vagy azért mert valaki komoly szerepet kapott benne, vagy azért mert olyan dolgok történtek, amikre emlékezni fogok még sokáig. Így aztán elkezdtem összeszedni a gondolataimat, az emlékeket, de jöttek az újabbak és újabbak, így nem hiszem, hogy akkorra csak 50 bejegyzés lesz a blogban. De majd meglátjuk, sok idő van még addig... :-)

Remélem, talál majd minden olvasó olyat, ami miatt úgy érzi, szívesen jön vissza újra és újra... :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://nhzsolt.blog.hu/api/trackback/id/tr36634519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Károly Szecsődi 2014.09.09. 20:38:05

Elöször is nagyon örűlök, hogy ezt a blogot létrehoztad. Gyakorlatilag ha jól értelmezem a bejegyzésed az egész úgy kezdődött a Martinis játékkal kapcsolatban, hogy bepiáztál martiniból.
Na a viccet félretéve ebben a pillanatban az jutott az eszembe, hogy mit gondolsz azzal kapcsolatban , hogy szerveznénk például egy hétfő esti napon, a szixti vendéglőben egy beszámolói estét lenne e kedved tartani erről a hétvégéről.
Természetesen zárt körü rendezvény lenne csak újpesti autóversenyzők és barátaik részére. Nagyon kiváncsi vagyok élményeidre.

NhZsolt 2014.09.09. 20:39:14

Nagyon szívesen, ha megszervezitek, ott leszek és egy jót pizzázunk, és beszélgetünk...
süti beállítások módosítása