Németh Zsolt történetei

Nhzsolt

Indulás...

2014. szeptember 05. - NhZsolt

normal_1409839760.jpg_800x600

Már a tegnapi nap is úgy telt, mint anno a versenyek előtt, pont olyan érzés, az adrenalin magasan van, és pörgés, lelkesedés, várom a következő pillanatot, miközben teszem azt, amit szükséges még az indulásig. Lehet, hogy annak idején ez a hangulat is ott tartott az autósportban? Ez már a rajt előtti pillanatokra emlékeztet, jó érzés, jó újra átélni. :-) 
Azt hiszem, ez kicsit olyan, mint a nosztalgia...

Elindul az a nagy kaland, amire Hegedűs Krisztina a Martini hazai forgalmazójának képviselője azt mondta, egy életre szóló emlék, egy felejthetetlen hét vége lesz számomra. 
Tatár Csilla a TV2 ismert műsorvezetője, valamint Urbán Bence a hazai forgalmazó képviselője kísér el Monzába, velük utazom. Két olyan személy, akik biztos vagyok benne, hogy profi módon vesznek részt ebben a kihívásban és segítenek a jó eredmény elérésében.
Igen, ez a néhány nap nagy kalandnak tűnik, annyit tudok a programról, hogy szombaton lesz "A" verseny sok érdekes és változatos kihívással, feladattal, melynek fődíja a Porsche 911 Carrera S Martini Edition. Lesznek a hét végén olyan programok, melyek még most is titkosak, de természetesen ott Olaszországban meg fogjuk ezeket is tudni. Vasárnap pedig a monzai Forma 1-es futamra meghívja a verseny résztvevőit a Martini. Az élmény tehát garantált... 

Hétfőn jövünk haza, akkor fogok majd bővebben mesélni erről a néhány napról.
A facebook-on a Martini oldalán lesznek várhatóan információk magáról a versenyről, az ott zajló eseményekről.
:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://nhzsolt.blog.hu/api/trackback/id/tr456668217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása